0
Lyckad smyglansering  av vår nya webshop

Lyckad smyglansering av vår nya webshop

Det blev en riktig succé för vår nya webshop trots att vi bara, som ett första steg, smyglanserade den till våra FB-vänner. Många beställningar har strömmat in och ca hälften av dom från nya kunder. Välkomna. 

En stor succé den här helgen är våra snygga och prisvärda FQ buntar. Många fler är på väg in under våren. Tex den omtyckta prickiga  .com FQ bunten.  .com finns även som Bali Dream Roll och fler är på väg in.

Funktionen "designvägg" har upptäckts av många kunder. En riktigt bra funktion där ni kan se tygerna bredvid varandra och som ni kan dela med andra syvänner och diskutera tex färgval tillsammans.  Detta fungerar även som "favorit" där ni kan spara tygerna som en minneslista inför nästa beställning.

De sista av helgens beställningar lämnar Ed idag måndag.

Nu jobbar vi för fullt med att skära upp 2 metersbitar av våra fina trikå och viskostyger inför Syfestivalen i Stockholm i helgen. Hoppas att se er där. Vi säljer naturligtvis även på metervara precis som vanligt.

En intressant ny artikel  är "graderade" melerade tyger. Det är melerade tyger som ökar i färgstyrka från ena sidan till den andra och är ju nästan som flera tyger i ett. Finns i 7 färger.   

Ni som vill att vi skall ta med något speciellt till Syfestivalen kan väl meddela senast onsdag.  Tex vadd eller speciella tyger.

Och glöm inte att vi har 20% rabatt på edge to edge quiltning på quiltar som lämnas in på mässor.

Anna och Mats