0

Oliso TG 1100 Strykjärnet med lyft. Pris 1740:- inkl frakt

Produkten är tyvärr slut i lager.

Smarta strykjärnet äntligen här. Strykjärnet med lyft. Oliso TG 1100. Handledsspararen.  

Fraktfritt över 900:- gäller inte denna vara men vi har höjt priset med 140:- så att frakt ingår i priset. 

Priset är alltså egentligen 1600:- plus frakt


Äntligen kan även vi i Europa köpa detta smarta och ergonomiska strykjärnet från Oliso.  Sedan några år är detta fenomenala strykjärn väletablerat och omtyckt i USA.  På grund av olika spänning i elnäten har det först nu kommit hit till mångas glädje.

Det är inte bara ett bra ångstrykjärn med hela 2000 watts effekt, automatisk avstängning  efter 8 minuter och 3,7 meter lång mjuk kvalitetskabel. 

Det är framför allt  det smarta strykjärnet som lyfter och sänker sig när du tar tag i det. När du skall stryka så sänker det sig ner och du kan börja stryka. När du är färdig släpper du bara strykjärnet så lyfter det sig en bit upp i luften och du kan låta det stå kvar på sina 3 stadiga ben utan risk. 

Detta är inte bara en rolig finess som gör strykandet snabbare. Det är en klar hjälp för dom som har artros eller smärta i handled och armbåge eller värkande axlar. Strykjärnet är alltså alltid horisontellt och behöver inte "resas" upp.

Dessutom står det betydligt stadigare på de ofta vingliga strykbrädorna och välter inte lika lätt ner och orsakar skador eller t.om brand. 2 års garanti.