Vanliga frågor

Can I order from other countries?  Yes we like to sell to more countries in Europe but you must contact us so we can find out about freight and regulations for your country.

Hur kan man kontakta er?   Genom vårt kontakformulär eller genom att ringa. Obs, vi är ibland utomlands och kan ha svårt att svara i telefonen men kollar noga alla mail varje dag.

Har ni en butik som man kan besöka?  Nej vi har ännu ingen butik i vanlig bemärkelse eftersom vi fortfarande driver verksamheten hemifrån. Men kontakta oss så bestämmer en tid och dag så är ni hjärtligt välkomna till "The House of Color".

Kan man beställa tygprover?  Ja. Kontakta oss om detta via kontaktformuläret. Eller köp 3 dm som prov.

Har ni nyhetsbrev?   Följ oss på Facebook och Instagram. Här kommer vi att uppdatera om nyheter och händelser. 

Kan man träffa er på mässor?  Ja vi deltar i många mässor och syevent i Sverige och Danmark.  Följ oss på Facebook så kommer information om detta och mycket mer. Här i E-butiken kan ni följa oss på fliken "Nyheter och events". 

Vad är det minsta belopp man kan handla för hos er?    Vi har inget minsta belopp men när det gäller tyger på metervara så är minsta beställningslängd 3 dm.

När startade Annas Bali Batik?  För ca 6 år sedan startade vi och hette då Annas Batik & Quilt. I samband med introduktionen av den nya webshopen byter vi namn till Annas Bali Batik.

Hur långa längder kan jag köpa?  Vanligtvis tillverkas batiktygerna i längder på 15-20 meter.  Om man vill ha mer så kommer det på en annan rulle och vi kan inte vara 100% säkra på att nyans och tryckets fyllnadsgrad är 100% exakt samma. Detta pga av det stämplas för hand och färgerna kan variera en aning från gång till gång.  Vill ni beställa större mängder så kan vi beställa tillverkning av samma person och samma färgbad. Men räkna med lång leveranstid i så fall.

Hur tvättar jag batiktygerna bäst?  Tvätta i 40-60 grader, inte lägre. Då fixeras färgerna bäst och tvättas inte ur.

Har ni alltid allting på lager.  Ja vi arbetar aktivt med att hålla lagersaldot korrekt. Men E-butiken är ny och vi är ännu lite ovana så misstag kan nog hända nu under uppstarten av Annas Bali Batiks nya webshop.

Leveranstid?  Normalt 1-3 dagar.   

Kan man beställa från andra länder?  Ja vi säljer gärna till andra länder. Men kontakta oss då på kontaktformuläret så får vi kolla upp fraktpriser och ev tullbestämmelser.